OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. augusztus 23., péntek 18:03

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - A Liberálisok kikérik Orbán luxuspartijának a számláit

    Michael Ashcroft brit milliárdos lord buktatta le a magyar miniszterelnököt, kiderült, hogy Orbán Viktor VIP-bulit rendezett augusztus 20-án a várban, saját rezidenciáján. A Liberálisok közadat-igényléssel fordulnak a Miniszterelnökséghez, hogy kiderüljön, pontosan kik vettek részt a brit milliárdoson kívül, mi volt a program és a menü.

Miközben Budapesten nem jut pénz a kórházak és a metró légkondicionálásra, az iskolák karbantartására, a kátyús utak rendbetételére, elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar miniszterelnök milliárdosok társaságában zárt körű és titkos rendezvényeket tart. A vár felújításának az ára a százmilliárd forintot is meghaladhatja, miközben a fővárosaik által évek óta követelt beruházások rendre elmaradnak.

Arra kérjük a Miniszterelnökséget, hozzák nyilvánosságra az augusztus 20-i VIP-es parti költségeit. Szeretnénk tudni, hogy mennyi adóforintot költöttek Orbán Viktor és milliárdos vendégeinek a szórakoztatására. Mit ittak, mit ettek a vendégek, mennyibe került a program biztosítása, és volt-e olyan vendége az estnek, akinek fellépti díjat kellett fizetni. Szeretnénk kikérni a rendezvénnyel kapcsolatos összes költséget.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.