OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. augusztus 30., péntek 13:14

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 30., péntek (OS) -

        Dr. Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke – a belügyminiszter javaslatára, a hivatásos szolgálat felső korhatárának elérése okán, 2019. augusztus 31-ei hatállyal – megállapította hivatásos szolgálati jogviszonyának megszűnését Tikász Sándor András bv. dandártábornoknak, a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnokának.
     Dr. Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere kinevezte 2019. szeptember 1-jétől a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnokává Kopcsik Károly bv. dandártábornokot, a Váci Fegyház és Börtön parancsnokát.
     A Váci Fegyház és Börtön parancsnokává 2019. szeptember 1-jétől Dr. Füzesi Viktor bv. ezredest, az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokát nevezte ki a belügyminiszter.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.