2024. április 24. szerda

2019. augusztus 30., péntek 13:14

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 30., péntek (OS) -

Dr. Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke – a belügyminiszter javaslatára, a hivatásos szolgálat felső korhatárának elérése okán, 2019. augusztus 31-ei hatállyal – megállapította hivatásos szolgálati jogviszonyának megszűnését Tikász Sándor András bv. dandártábornoknak, a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnokának.
     Dr. Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere kinevezte 2019. szeptember 1-jétől a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnokává Kopcsik Károly bv. dandártábornokot, a Váci Fegyház és Börtön parancsnokát.
     A Váci Fegyház és Börtön parancsnokává 2019. szeptember 1-jétől Dr. Füzesi Viktor bv. ezredest, az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnokát nevezte ki a belügyminiszter.

Kiadó: Belügyminisztérium