2024. április 25. csütörtök

2019. szeptember 2., hétfő 10:15

A Magyar Természetjáró Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 2., hétfő (OS) - Magyarország 365 fotópályázathoz együttműködő partnerként csatlakozott a Magyar Természetjáró Szövetség

Kell jobb apropó a fotózáshoz, mint egy kirándulás? Vagy egy családi erdei séta? Vagy egy izzasztó teljesítménytúra? Vagy csak a mesés hazai táj, amit pihenésünk során fedeztünk fel? A Magyar Természetjáró Szövetség örömmel csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amely szeptember 3-i indulással fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósoknak. A Magyarország 365 fotópályázat célja hazai ismert vagy ismeretlen büszkeségeink, csodás tájaink, építészetünk, közösségeink bemutatása.
     Büszkének lenni igazi öröm, örömünket megosztani másokkal pedig jó érzés. A gyalogos természetjárás elkötelezett híveként, az egyéni és szervezett, kulturált természetjárás elősegítését és népszerűsítését is célul kitűző Magyar Természetjáró Szövetség minden hátizsákos és bakancsban erdőt járó turistát buzdít arra, hogy a kirándulások során élményeit fotókon is vigye haza és nevezze ezeket a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon is. Mert keresve sem találni jobb alkalmat gyönyörű országunk megismerésére, mint a természetet járva.

Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség