OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 2., hétfő 10:15

A Magyar Természetjáró Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 2., hétfő (OS) - Magyarország 365 fotópályázathoz együttműködő partnerként csatlakozott a Magyar Természetjáró Szövetség

        Kell jobb apropó a fotózáshoz, mint egy kirándulás? Vagy egy családi erdei séta? Vagy egy izzasztó teljesítménytúra? Vagy csak a mesés hazai táj, amit pihenésünk során fedeztünk fel? A Magyar Természetjáró Szövetség örömmel csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, amely szeptember 3-i indulással fotópályázatot hirdet amatőr és profi fotósoknak. A Magyarország 365 fotópályázat célja hazai ismert vagy ismeretlen büszkeségeink, csodás tájaink, építészetünk, közösségeink bemutatása.
     Büszkének lenni igazi öröm, örömünket megosztani másokkal pedig jó érzés. A gyalogos természetjárás elkötelezett híveként, az egyéni és szervezett, kulturált természetjárás elősegítését és népszerűsítését is célul kitűző Magyar Természetjáró Szövetség minden hátizsákos és bakancsban erdőt járó turistát buzdít arra, hogy a kirándulások során élményeit fotókon is vigye haza és nevezze ezeket a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon is. Mert keresve sem találni jobb alkalmat gyönyörű országunk megismerésére, mint a természetet járva.

     Kiadó: Magyar Természetjáró Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.