OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 10:58

Budapest Főváros Kormányhivatala közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Ismét állásbörzét szervez Budapest Főváros Kormányhivatala: Több ezer állásajánlattal várja az álláskeresőket Budapest Főváros Kormányhivatala a jövő kedden megrendezésre kerülő fővárosi állásbörzén.

        Az idei rendezvény célja, hogy a kiállító munkáltatók szakképzett munkaerőt, az álláskeresők pedig megfelelő munkahelyet találhassanak Budapesten és annak vonzáskörzetében.
     Több ezer látogatót vár idén is Budapest Főváros Kormányhivatala a szeptemberi állásbörzére, amelynek célja nemcsak az, hogy a regisztrált álláskeresők számára elhelyezkedési lehetőségeket kínáljanak, hanem az is, hogy elősegítsék a munkáltatók munkaerő-igényének kielégítését.  A rendezvényen Budapest Főváros Kormányhivatala külön standdal is várja a látogatókat, hogy a résztvevőknek első kézből nyújtson betekintést a hivatal által nyújtott munkalehetőségekbe.
     A kormányhivatal foglalkoztatási osztályai jelenleg mintegy 14,4 ezer álláskeresőt tartanak nyilván. A rendezvényre diplomás, szakképzett, illetve végzettséggel nem rendelkező, elhelyezkedni szándékozó felnőtt álláskeresőket várnak, akik több mint ötven standnál több ezer állásajánlat közül válogathatnak. A standoknál a munkaadók képviselői személyes információnyújtással várják az érdeklődőket. Az egész napos pódiumbeszélgetések során hasznos munkaerőpiaci információkhoz juthatnak hozzá a rendezvényre látogató érdeklődők. Budapesten mintegy 8000 db, munkaadók által bejelentett üres állást tartanak nyilván.
     Részletek: https://bit.ly/2lYcTzf

     Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.