OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 11:21

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - DK: Úgy vásárolja a honvédség a helikoptereket, mintha nem lenne holnap - Hány évre adósították el a magyarokat?

        A magyarok kormány a következő időszakban 36 új harci helikopter beszerzését tervezi. Ráadásul olyan csúcsmodellek beszerzéséről van szó, amik mindenhez “is" értenek, ennek megfelelően az áruk is meglehetősen borsos.
     A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Benkő Tibor honvédelmi miniszter tartsa be az ígéretét: mutassa be az eszközöket és adjon tájékoztatást! Mi, európai magyarok nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy az elmúlt húsz hónapban mégis pontosan mire és mennyi pénzt szórt el a Honvédelmi Minisztérium, és hány évre adósították el a magyarokat. Jogunkban áll tudni, hogy mi áll pontosan a nagy beszerzések mögött. Vagy inkább kérdezzük meg azokat az országokat, ahonnan az eszközöket beszerezték, beleértve a török ellenzéket?

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő, a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.