OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 12:38

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Karácsony Gergely főpolgármesterré választása esetén Budapest vezetése lebontja a Szabadság téri emlékművet

    Október 13-án arról is dönt Budapest, hogy megtisztítjuk-e a szabad, demokratikus és európai Budapestet a szélsőjobboldali eszméktől. Ha Karácsony Gergely legyőzi a Fidesz helytartóját, a Szabadság téri emlékmű odakerül, ahova való: a szoborparkba. Ha október 13-án a demokratikus pártok nyernek, véget vetünk a Wass Albert, a Nyírő József és a Horthy-kultusznak. Október 13-án közösen mondhatunk nemet a gyűlöletkeltésre, a kirekesztésre, a megbélyegzés politikájára, az antiszemitizmusra és a szélsőjobboldalra!

Sermer Ádám a kialakult helyzet miatt felvette a kapcsolatot a három Magyarországon bejegyzett izraelita közösséggel, a Mazsihisszel, az EMIH-hel és a MAOIH-hal, valamint levelet ír Yossi Amraninak, Izrael állam magyarországi nagykövetének.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/646661522491749/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.