OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 12:56

Az Európai Baloldal - Magyarországi Munkáspárt 2006 közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Az Európai Baloldal szolidáris a baloldali szocialistákkal Bátonyterenyén is

        Az Európai Baloldal elnöksége elítéli a Magyar Szocialista Párt Nógrád megyei vezetésének döntését, amellyel meg kívánják akadályozni az MSZP és az Európai Baloldal bátonyterenyei szervezeteinek együttműködését az önkormányzati választáson.
     A helyi szocialisták egy civil szervezet jelöltjeiként lépnek fel közösen az Európai Baloldal jelöltjeivel, így kívánják demokratikus alternatívát kínálva legyőzni a jelenlegi fideszes városvezetést.
     Az MSZP megyei vezetése azonban a jobbik jelöltjét támogatja, aki korábban a szélsőjobboldali párt megyei elnökeként a holokausztot relativizáló kijelentéseket tett egy Novák Előddel közösen tartott sajtótájékoztatón.
     A Jobbikkal való kollaboráció erőltetése érdekében az MSZP bátonyterenyei tagjainak kizárásával fenyegettek, akik ennek ellenére is az Európai Baloldallal szövetségben kívánnak indulni a választáson, hiszen ez az együttműködés már korábban is sikeres volt.
     Arra kérjük a választókat, hogy támogassák a civil és baloldali szövetségben induló jelölteket.
     A rezsim leváltására csak egy valóban szegénypárti baloldalnak van esélye, amely hajlandó végrehajtani egy szociális válságkezelő programot. A szélsőjobboldal és a neoliberálisok jegyessége kudarcra van ítélve.

Európai Baloldal
Sajtóiroda
http://amiidonk.hu

     Kiadó: Európai Baloldal - Magyarországi Munkáspárt 2006

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.