OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 13:47

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - LMP: Gratulálunk a német Zöldeknek

        Kendernay János, az LMP társelnöke és Hanák Gábor, az LMP elnökségi tagja levélben gratulált a német Zöldek vezetőségének a brandenburgi és szászországi tartományi választásokon elért fantasztikus eredményükhöz.
     A német Zöldek újabb eredményes szereplése jelzi, hogy a választók bizalmat szavaznak a megújuló gazdaságnak, társadalomnak és politikának. Meggyőződésünk, hogy az erős zöld erő Németországban nemcsak a klímaváltozás elleni küzdelemben, hanem egész Európa számára is fontos. Biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben tovább erősödik a német és a magyar zöldek közötti együttműködés, és újabb közös tevékenységekre, akciókra is sor kerül, hiszen az erős és összehangolt zöld politika elengedhetetlen a klímaválság leküzdéséhez.

LMP Sajtó


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.