OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 14:45

A Levesbe az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - A budapestiek problémája nem Tarlós

        Értjük, hogy az ultra balos, adóztatáspárti ellenzéknek trófea lenne az enyhén balos, adóztatáspárti Fidesz főpolgármester jelöltjének leváltása, de a budapestieknek nem Tarlós a problémája, hanem pont maguk, a kommunizmust 30 éve újracsomagoló adóztatáspárti pártok, és az általuk megcsonkított önkormányzati és piaci szabadság. A rendszerváltás utáni hordalék a polgár és az önkormányzatok lehetőségeit megfojtó államot teremtett, ami 30 éve a jövedelmek minimum felét elveszi adók gyanánt - immár 60 különböző adónemen keresztül. Ha pedig az önkormányzatnak ebből szüksége van forrásokra, akkor pitiznie kell az államnál.
     A budapestieknek nem kell Karácsony Gergely ingatlanadójára van szükség! A budapestiek nem akarják az ingatlanpiacot is lábon lőni.
A főváros problémája, az ország általános problémája. A 30 éve nyakunkon lévő neobolsi pártok minden létező dolgot államosítottak, és korlátozták azok piaci versenyét: önkormányzati iskolák, dohánytermékeket, szerencsejátékot, fémkereskedést, közműveket, és a sosem-volt-magánnyugdíjpénztárakat, amelyeknek hajdanán a betéteik 75%-át kötelezően államkötvényekben kellett tartaniuk. A budapestiek problémája az, hogy a piac csak látszat, és valójában az állami klubtagság az érvényesülés módja.

     Kiadó: Levesbe az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.