2024. április 25. csütörtök

2019. szeptember 5., csütörtök 14:45

A Levesbe az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - A budapestiek problémája nem Tarlós

Értjük, hogy az ultra balos, adóztatáspárti ellenzéknek trófea lenne az enyhén balos, adóztatáspárti Fidesz főpolgármester jelöltjének leváltása, de a budapestieknek nem Tarlós a problémája, hanem pont maguk, a kommunizmust 30 éve újracsomagoló adóztatáspárti pártok, és az általuk megcsonkított önkormányzati és piaci szabadság. A rendszerváltás utáni hordalék a polgár és az önkormányzatok lehetőségeit megfojtó államot teremtett, ami 30 éve a jövedelmek minimum felét elveszi adók gyanánt - immár 60 különböző adónemen keresztül. Ha pedig az önkormányzatnak ebből szüksége van forrásokra, akkor pitiznie kell az államnál.
     A budapestieknek nem kell Karácsony Gergely ingatlanadójára van szükség! A budapestiek nem akarják az ingatlanpiacot is lábon lőni.
A főváros problémája, az ország általános problémája. A 30 éve nyakunkon lévő neobolsi pártok minden létező dolgot államosítottak, és korlátozták azok piaci versenyét: önkormányzati iskolák, dohánytermékeket, szerencsejátékot, fémkereskedést, közműveket, és a sosem-volt-magánnyugdíjpénztárakat, amelyeknek hajdanán a betéteik 75%-át kötelezően államkötvényekben kellett tartaniuk. A budapestiek problémája az, hogy a piac csak látszat, és valójában az állami klubtagság az érvényesülés módja.

Kiadó: Levesbe az adók 75%-ával Párt