OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 20. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 5., csütörtök 15:12

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 5., csütörtök (OS) - Gyurcsányék a gyermekesek támogatása miatt villámokat szórnak, de a migránsokat beengednék - Reagálás Molnár Csaba (DK) nyilatkozatára

    Elképesztő, hogy Gyurcsányék azonnal villámokat szórnak, ahogy a magyar gyermekes családok támogatásáról van szó, miközben a kerítést lebontanák, a migránsokat beengednék és a bevándorlóknak minden pénzt és támogatást megszavaznak az Európai Parlamentben. Kormányzásuk alatt is minden támogatást elvettek a gyermekesektől: eltörölték a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, a hároméves gyest, bölcsődéket és óvodákat zártak be.
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.