OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 6., péntek 09:01

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 6., péntek (OS) - Ungár Péter a sokadik ordas hazugsággal zaklatja a szombathelyieket

    Ungár Péter elővette régi eszközét és közvéleménykutatásnak álcázott telefonhívásokkal zaklatja a szombathelyi embereket. A tavalyi országgyűlési kampányban az óbudai körzetben hasonló eszközökkel zaklatta Ungár az embereket. Akkor a választási bizottság elmarasztalta őt ezért és eltiltotta a további jogsértéstől. Ő azonban büszkén hirdette, hogy ez a zaklatás kampányának szerves része. Most ugyanezt alkalmazza Szombathelyen is, azzal a különbséggel, hogy nemcsak a telefonhívásokban hazudik, hanem a saját maga által fizetett bértollnokokkal íratott cikkben is. A Fidesznek semmi köze nincs ezekhez a hívásokhoz, az érintett laptól haladéktalanul helyreigazítást kérünk és felszólítjuk Ungár Pétert, hogy haladéktalanul távozzon a szombathelyi közéletből. Azok után, hogy Nemény Andrásnak nem okoz gondot, hogy jogtalanul lemásoljon és kirakjon több száz kampányeszközt, ami mintavédelmi oltalom alatt áll, most csapatának tagja, Ungár "Rózsadomb" Péter hazudja tele a várost. Meg fogjuk védeni a bűnöző baloldaltól városunkat, Szombathely ennél sokkal többet érdemel!

Fidesz Szombathely

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.