OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. szeptember 6., péntek 11:31

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 6., péntek (OS) - A nemzeti civilek továbbra is Ursula von der Leyen mellett – jövő héten azonban vizsgázik a bizottság megválasztott elnöke A CÖF-CÖKA legutóbbi felhívását, amelyben bizalommal tekintettünk a jövőbe a bukott Juncker-Bizottság rendkívül károsnak ítélt működését követően az új bizottsági elnök megválasztása kapcsán, a civil szellemi honvédőink széles közössége támogatta.

    Ugyancsak számos pozitív visszajelzést kapott azon felhívásunk, amely emlékeztette Ursula von der Leyen Asszonyt arra, hogy a hazánkat és nemzetünket módszeresen támadó külföldről, elsősorban Soros György által finanszírozott magyarországi szervezetek hamis, rágalmazó állításait súlyos hiba lenne a legcsekélyebb mértékben is figyelembe vennie.
A fentiekkel párhuzamosan arra a sajnálatos körülményre is reagálnunk kell ugyanakkor, hogy egyes hírcsatornákon teret kapó, magukat jobboldali civilnek nevező, a pénzért és a pozícióért ácsingózó, a lelkük mélyén azonban megosztó megnyilvánulásaikkal a balliberálisok szekerét toló egyének, megpróbálják közösségünket összezavarni és nemzeti kormány sikerét Timmermanns és Weber megbuktatásában kisebbíteni.
Ezúton is hangsúlyozni kívánjuk, hogy a CÖF-CÖKA mindaddig támogatja az új bizottsági elnök személyét és munkáját, amíg úgy látjuk, hogy Magyarország nemzeti szuverenitása és az erős nemzetek által alkotott Európa Helmut Kohl által is vallott eszméje nem csorbul.
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.