OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 6., péntek 11:31

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 6., péntek (OS) -

    Ursula von der Leyen a tervek szerint jövő kedden mutatja be a biztosjelöltek végleges névsorát, amely az első vizsga lesz a német konzervatív politikus számára, ahol bizonyíthatja, hogy méltó a nemzeti érzelmű magyar emberek bizalmára.
Azt már a napokban megtapasztaltuk, hogy az Európai Parlament és annak szakbizottságai alkalmatlanok egy erős Európai Unió képviseletére, amely újabb érv amellett, hogy az állam és kormányfőkből álló Európai Tanácsnak kell megerősítenie a vezető szerepét az Unióban oly módon, hogy a legfontosabb kérdésekben megtartja az egyhangú szavazás intézményét, amely meggyőződésünk szerint az EU jövőbeli egységének egyik alapvető garanciája.
A CÖF-CÖKA vezetősége
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.