OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 6., péntek 12:53

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 6., péntek (OS) - DK: Orbánék Kurdisztánban építenek százmilliókból iskolát, de a magyar gyerekek sorsa hidegen hagyja őket

    A magyar állam 330 millió forintot szán egy kurdisztáni iskola felépítésére, hogy segítsék az iraki keresztényeket.

A Demokratikus Koalíció emlékeztet, hogy míg Orbán Viktor kormánya kegyesen osztogatja a pénzt külföldi iskolák megsegítésére, addig Magyarországon több, mint ezer tanár hiányzik a zökkenőmentes működéshez, családok tömegeinek okoz álmatlan éjszakákat a szeptemberi iskolakezdés és iskolaépületek százai szorulnak felújításra. Ha az álkeresztény és képmutató miniszterelnök és tettestársai adakozó kedvükben vannak, nyúljanak a saját zsebükbe. Mi, európai magyarok azonban az állam pénzén először a saját iskoláinkat tesszük majd rendbe, hogy a saját gyerekeinknek legyen jövője.

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.