2019. szeptember 17. kedd

2019. szeptember 7., szombat 14:29

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 7., szombat (OS) - Méltó megbecsülést érdemel a gazdatársadalom

A miniszterhelyettes köszöntőjében úgy fogalmazott: a magyar gazdálkodók érdekeit mindenekelőtt a magyar termőföld védelmével tudjuk képviselni. Kitért az újonnan megalakult Nemzeti Földügyi Központra is. Mint mondta, az intézmény a magyar agrárium és a magyar gazdálkodók erős bástyája, amely védi közös örökségünket, a termőföldet. Összegyűjti, rendszerezi értékeinket, és válaszokat ad az előttünk álló kihívásokra, például a klímaváltozás hatásait mérséklő öntözésfejlesztésre, amelyre a kormány a következő években jelentős támogatást ad.

Kiadó: Agrárminisztérium