OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 8., vasárnap 16:16

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 8., vasárnap (OS) -

    A Kereszténydemokrata Néppárt idén 75 éve van jelen a magyar politikában, az egyetlen világnézeti pártként, amely megalakulásától következetesen felvállalja a kereszténydemokrata értékek képviseletét. Az évforduló alkalmából szervezett családi nap résztvevői több, mint ezren érkeztek Esztergomba az ország minden tájáról, hogy a közös ünneplés mellett jövőbeni közös céljainkra tekintsünk. A KDNP erős társadalmi bázissal és elkötelezett tagsággal meghatározó része a politikai életnek, az elődeink által kitűzött leglényegesebb célok nagyrészt megvalósultak vagy ma is meghatározóak az ország kormányzásában. A kereszténydemokrata értékrend néhány pillére: a nemzet jövőjének záloga a magyar családok megerősödése; az európai civilizáció megmaradása csakis a keresztény kultúra alapján lehetséges; a magyar nemzet határokon átívelően is egybetartozik; felelősségünk van az elesettek felkarolásában; tudatában vagyunk a teremtett környezetünk megóvásáért való emberi felelősségünknek és elutasítjuk az önkényuralom minden formáját. A kereszténydemokrata politizálás kiemelt színterei az önkormányzatok, legfontosabb feladatunk most tehát azért dolgozni, hogy a helyi közösségeket felkészült és hiteles vezetők irányíthassák az októberi önkormányzati választások után is. Az általunk támogatott, politikai közösségünkhöz szorosabban kötődő jelöltjeink a kereszténydemokrata értékrend iránti elkötelezettségükkel hozzájárulhatnak nemzeti függetlenségünk megerősítéséhez.
    
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.