OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 9., hétfő 15:20

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) - Orbán a digitalizációban is csak a lopás lehetőségét látja

    Orbán Viktor szerint már hozzá is fogtak ahhoz, hogy Magyarország a digitalizálódó világgazdaság egyik sikertörténete legyen. Tegyük hozzá, hogy ez a sikertörténet máris bejárta a világot, csak Amerikában és Nyugat-Európában korrupciónak nevezik, amiért a sikerben részes Microsoft már meg is kapta a büntetését.

A korrupció mellett csak egy dolgot tud még felmutatni a Fidesz a digitalizáció terén: azt a tragikomikus színjátékot, amit Tarlós István művel évek óta az e-jegyrendszerrel.

Mindezen felül az pedig végképp nevetséges, hogy az az Orbán Viktor szónokol a digitalizáció fontosságáról, aki be akarta vezetni az internetadót.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.