OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 9., hétfő 16:47

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) -

    A Demokratikus Koalíció által támogatott polgármester- és képviselőjelöltek mindannyian a határidő lejárta előtt adták le az ajánlásaikat, szinte mindenütt a szükséges számú aláírás többszörösét összegyűjtve.

A Demokratikus Koalíció nagyon köszöni minden jelöltjének és aktivistájának, hogy sem kánikulában, sem esőben nem ismertek fáradtságot az ajánlásgyűjtés napjaiban. A DK továbbá köszöni mindenki támogatását, aki ajánlásával segítette a közös ellenzéki jelöltek indulását! Büszkék vagyunk rá, hogy az ellenzéki összefogás legrégebbi támogatójaként mindent megteszünk azért, hogy október 13-án közösen visszavegyük a falvainkat, városainkat és kerületeinket a Fidesztől. Ha a Fidesz eddig esetleg nem izgult, akkor most ideje elkezdenie.

Varju László
országgyűlési képviselő, kampányfőnök
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.