OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 9., hétfő 17:20

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) - Gyurcsányék megint a nemzeti függetlenségünk feladásáért lobbiznak - Reagálás Dobrev Klára (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányné már nem is titkolja, hogy gőzerővel azért lobbizik Brüsszelben, hogy feladják a nemzeti függetlenségünket. Kormányzásuk alatt is ezt tették, akkor teljesen feladták gazdasági szuverenitásunkat, most pedig nem csak a bevándorláspolitikában, hanem a fejlesztéspolitikában is átadnák az irányítást Brüsszelnek. Képesek lennének feláldozni a Magyarországot megillető pénzeket és brüsszeli bürokratákra akarják bízni, hogy a magyar falvak és városok kapjanak-e pénzt.
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.