OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 29. szerda
Ismertető


2019. szeptember 9., hétfő 17:22

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 9., hétfő (OS) - A cél a teljes körű elektronikus ügyintézés

    Az EMMI közigazgatási államtitkára elmondta, hogy a levéltári terület nemzetpolitikai szempontból is kiemelt célkitűzései közé tartozik a levéltári magyarságkutatás, valamint a levéltári pedagógia fejlesztése. A feladatokra a kormány évente 98,82 millió forintot biztosít a Magyar Nemzeti Levéltár részére.
Végezetül szólt a Magyar Nemzeti Levéltár közigazgatási eljárásokhoz kapcsolódó projekt megvalósításáról is, amely program keretében az intézmény mintegy 2,6 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott. A projekt célja az állampolgárok és a közigazgatási intézményrendszer számára nyújtott szolgáltatások egyszerűsítése, elektronizálása és országos kiterjesztése.
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.