OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. szeptember 10., kedd 09:46

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - Ujhelyi: "nem támogatok olyan Bizottságot, amelyben Trócsányi helyet kaphat!"

    Éppen ezért kijelentem, hogy nem fogom szavazatommal támogatni annak az Európai Bizottságnak a felállítását, amelyben Trócsányi László pozíciót kaphat. A Fidesz-kormány akkor cselekedne felelősen, ha egy olyan személyt jelölne helyette, akinek neve nem forrott egybe az illiberális állam kiépítésével és vállalja a közös európai értékeink képviseletét. Most, a következő hétéves költségvetés elfogadása előtt ez különösen jelentős és szimbolikus lépés lenne, amely nem csak számomra lenne támogatható.

Ujhelyi István
európai parlamenti képviselő
MSZP/S&D
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.