OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 17. hétfő
Ismertető


2019. szeptember 10., kedd 10:30

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - Már a fideszeseknek is kellemetlen, amit Hende Csaba Szombathelyen művel -

    Az egyéni jelöltek listája a legjobb bizonyítéka annak, hogy a szombathelyi Fidesz egy cirkusz: miközben a párt helyi alelnöke inkább Bucsu településén indul független polgármester-jelöltként, addig a fideszes egyéni jelöltek között mindent találunk kiugrott Jobbikostól Körmend szurkolón át egészen buszmegálló rombolóig, csak olyat nem, aki valóban alkalmas lenne.

Ebből is egyértelmű, hogy a Fidesz Szombathelyen már semmilyen értéket nem képvisel, egyetlen célja van csupán: a hatalom visszaszerzése. A szombathelyi Fidesz megállíthatatlanul zuhan a leejtőn: először elzavarták a saját regnáló polgármesterüket, hogy egy olyan jelöltet állítsanak helyette, aki annyira bízik a győzelmében, hogy még a biztos jegyzői posztját sem hajlandó kockáztatni érte, nem törődve a súlyos összeférhetetlenséggel. Mára az is kiderült, hogy nem csak a fejétől bűzlik a hal: a fideszes egyéni képviselőjelöltek listáján az látszik, hogy Balázsy Péterhez hasonlóan az utolsó pillanatban castingolták őket, és csupán egy szempontnak kellett megfelelni: hűségesen tudják-e szolgálni Hende Csabát.

Meggyőződésünk szerint Szombathely ennél többet érdemel.

Ungár Péter
országgyűlési képviselő

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.