OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 17. hétfő
Ismertető


2019. szeptember 10., kedd 11:10

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - DK: Tömény szürrealizmus, ami a MÁV-nál folyik, jegyet lehetőleg ne akarjon senki venni

    Gigantikus hálózati hiba jelentkezett a MÁV-nál, nem működnek a jegykiadó automaták és az online jegyvásárlás is leállt. 
A Demokratikus Koalíció szerint siralmas, amit az Orbán-rezsim a vasúttal művelt. Mi, európai magyarok rossz kabarénak tartjuk, hogy egy hiba miatt összeomlik az ország vasúti közlekedése. Az már csak hab a tortán, hogy van olyan település az országban, ahol ha beteg az egyetlen jegypénztári alkalmazott, akkor megáll az élet. Kívánjuk a fideszes oligarcháknak, hogy csak egyszer vegyenek részt egy Kusturica filmbe illő MÁV-os utazáson, garantáltan végig fogják gondolni minden bűnüket. 

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.