OS Országos Sajtószolgálat
2020. január 24. péntek
Ismertető


2019. szeptember 10., kedd 11:14

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - DK: Matolcsy-Varga vircsaft - Az ország védtelen a válsággal szemben, ha a Fideszben már most egymással veszekednek

    Míg Varga Mihály szerint véget ért a gazdasági aranykor és fel kell készülni a válságra, addig Matolcsy György azt írta egy kormányközeli blogon, hogy "miért is ne lehetne kétségbe vonni egy pénzügyminiszter szavait, ha ellentmondanak a nemzet vágyainak és a hivatalban lévő kormány terveinek?".

A Demokratikus Koalíció szerint az ország védtelen a válsággal szemben, ha a pénzügyminiszter és a jegybankelnök már most egymással veszekednek. Mi lesz akkor, ha már a küszöbön lesz a recesszió, ha gyors és összehangolt tettekre lesz szükség? A DK szerint előbb a NER felelőtlenül eljátszotta a válság utáni évek jelentette történelmi lehetőséget, és ugyanennyire felelőtlen lesz akkor is, amikor beüt a krach.

Molnár Csaba
EP-képviselő, az Európai Parlament gazdasági bizottságának tagja
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.