OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. szeptember 10., kedd 13:37

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 10., kedd (OS) - Feljelentést teszünk a szolnoki ingatlanmutyi miatt

    Elfogadhatatlan, hogy miközben több százan várnak arra Szolnokon, hogy önkormányzati lakáshoz juthassanak, addig a fideszes városvezetés nevetséges összegekért eladja a város ingatlanjait a haveroknak, akik aztán már piaci áron értékesítik azokat.

A 24.hu írta meg, hogy egy 25 millió forintos belvárosi ingatlant, 4 millió forintért játszott át a fideszes önkormányzat, Szalay Ferenc polgármester bizalmasának.  

Az a vezető, aki képes megkárosítani a városát és annak lakóit, az erkölcsileg és politikailag megbukott, és vállalnia kell tetteinek büntetőjogi következményeit is.

Véget kell vetni a városi tulajdon elherdálásának és a nyerészkedésnek, ezért a szolnoki fideszes lakásmutyi leállítása érdekében hűtlen kezelés és sikkasztás miatt feljelentést teszünk.

Radócz Zoltán
Szolnok ellenzéki közös polgármesterjelöltje

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.