OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. szeptember 11., szerda 13:58

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 11., szerda (OS) - 28 ezren vettek részt Jehova Tanúi "A szeretet soha nem múlik el" témában rendezett magyarországi kongresszussorozatán.

    Jehova Tanúi 2019. június 21. és szeptember 8. között 4 városban 12 rendezvényt tartottak. Ezek közül kettőre Szlovákia 20 magyarlakta városából is érkeztek vendégek. Az utolsó budapesti és egy németországi kongresszus között élő videó-összeköttetés volt, amelynek köszönhetően 11 országban élő magyar hallgatóság kísérhette figyelemmel a programokat.

Jelnyelven az országban élő siket és nagyothallók, valamint siketvakok részére is külön összejövetelt szerveztek. A kínai nyelvű konferenciára pedig 8 országból érkeztek küldöttek Budapestre. Világszerte 200 országban, több mint 400 nyelven rendeznek hasonló kongresszusokat. A Magyarországon megszervezett összejöveteleken 186-an keresztelkedtek meg.

"A mindennapi nehézségek miatt sokszor úgy érezzük kihűlt a szeretet az emberekben. A kongresszusi előadások és kisfilmek bemutatták, hogy a szeretet nem tűnt el a világból. Sőt, soha nem múlik el! A bibliai alapelvek és életből vett példák rávilágítottak arra, hogy miként mutatható ki az igaz szeretet ebben a megosztott világban." – mondta Samu Attila, Jehova Tanúi szóvivője.

A Magyarországon élő Jehova Tanúi több mint 100 éves történelmét elismert magyar történészek is feldolgozták.
Jehova Tanúiról hivatalos honlapjukon, a jw.org-on található további tájékoztatás.

     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.