OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. szeptember 12., csütörtök 09:49

A Magyar Kézilabda Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OS) -

    – Férfi serdülő válogatottunk az Európa-bajnokságon, az ifjúsági csapat pedig a világbajnokságon zárt az 5. helyen. Erre sok sportág büszke lenne, így van mire építenünk a férfi szakágban is, de látjuk a feladatokat. Segítenünk kell őket a szakmai döntéseikben, mert a cél az, hogy a felnőttek között is megtalálják a helyüket. Ez azt is jelenti, nem szabad semminek megtörnie, amikor elhagyják az utánpótlás-világot. Ebben sok tényező szerepet játszhat: a klubok, az edzők, az életmód, a pénz. Már mindkét szakágban működik az Elit Programunk, de reményeink szerint a közeljövőben minden eddiginél szélesebb körű tehetséggondozó program indulhat, ahol erre is készítjük a játékosokat. Persze az eredményesség függ attól a senki által nem befolyásolható jelenségtől is, hogy születtek-e egy korosztályban olyan gyerekek, akik többen, kiemelkedő tehetségüknél fogva “aranygeneráció" lehetnek. A lányoknál erre most jóval nagyobb esély látszik, mint a fiúknál.
     Kiadó: Magyar Kézilabda Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.