OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2019. szeptember 12., csütörtök 11:09

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OS) - Kampányüzemmódba kapcsolta a Fidesz a rendőrséget a VIII. kerületben

    Úgy tűnik, hogy Orbán Viktor megirigyelte a török és az orosz haverjának az ellenzéket üldöző módszereit, hiszen a napnál is világosabb, hogy a rendőrök politikai nyomásra intézkedtek szerdán Pikó András kampányközpontjában.

A lakájmédia rágalmai alapján egyből házkutatást rendeltek el, de hol volt ez a gyorsaság, amikor sorra kerültek elő a valódi bizonyítékok a kamupártok országos választási csalásairól? Ez az akció az ellenzék megfélemlítéséről szólt, amivel egyértelművé tette a Fidesz, hogy nem a választások tisztaságát félti, hanem a hatalmát.

Ahogyan az országgyűlési választási kampányban az Állami Számvevőszéket uszították az ellenzékre, most ezt folytatják a rendőrséggel is.

Az ellenzéki szövetség tagjainak azonban nincs mitől félniük és tiszta lelkiismerettel állnak bármilyen vizsgálat elé.

Magyarországon ugyanis csak egyetlen párt van, amelynek a neve egyet jelent a választók törvénytelen listázásával, az pedig a Kubatov-listás Fidesz.  
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.