OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. szeptember 12., csütörtök 14:34

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OS) - Kiállunk Pikó András és csapata mellett!

    Állampárti rendszert, putyini diktatúrát idéz az eljárás, ahogy Pikó András, az ellenzék VIII. kerületi polgármester-jelöltjének kampányközpontját lerohanták a rendőrök. Felháborító, hogy a Fidesz-kormány politikai célokra használja fel az ügyészséget és a rendőrséget, azokat a hivatalokat, melyeknek a mindenkori kormányzattól függetlenül kellene működniük. Felháborító, hogy Kocsis Máté mindenféle hatósági vizsgálatot megelőzve bűnösnek, választási csalónak titulálja Pikó Andrást és kampánystábját egy olyan Facebookra feltöltött kép alapján, amely semmit - választási csalást biztosan nem bizonyít.

A Liberálisok kiállnak Pikó András és csapatának ártatlansága mellett! Bősz Anett országgyűlési képviselővel, Sermer Ádám ügyvivővel és Szabadai Viktor budapesti elnökkel részt veszünk Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt által holnapra összehívott szolidaritási tüntetésen, hogy együtt tiltakozzunk az állampárti időket idéző fideszes módszer ellen, amivel a kormányzat próbálja lejáratni ellenfelét.

Egy demokratikus jogállamban elképzelhetetlen lenne, hogy erősen megalapozott gyanú nélkül házkutatást tartsanak a kormánypárt ellenfeleinél, felforgassák magánemberek személyes tárgyait és számítógépeket kobozzanak el. Ez a botrány nem csak annak a bizonyítéka, hogy a Fidesz hadat üzent a demokrácia utolsó bástyáinak és maga alá gyűrte a valaha független állami intézményeket, de annak is, hogy Orbán Viktor és kormánya fél. Van mitől!
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.