OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. szeptember 12., csütörtök 16:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OS) - Reagálás a Sára Botonddal kapcsolatban megjelent valótlan állításokra

    Visszautasítjuk a Józsefváros polgármesteréről megjelent hangulatkeltő álhíreket és hamis sugalmazásokat!
Az egyik józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt az elmúlt napokban adatkezelési botrányba keveredett, melynek kapcsán - a baloldali belharcokon túl - vitája támadt a hatóságokkal.
Az érintett a kampány kezdete óta már rengeteg valótlanságot állított Józsefváros polgármesteréről, a kerületi ügyeiről, de ezúttal még messzebbre ment: hamis módon, minden erejével igyekszik belekeverni saját csapatának büntetőügyébe Sára Botondot.
Ismételten felszólítjuk Pikót, hagyjon fel a valótlanságok terjesztésével, a polgármester folyamatos rágalmazása helyett inkább adjon magyarázatot a kerületieknek az elmúlt napokban kirobbant adatkezelési botrányra! Magyarországon a törvényeket mindenkinek be kell tartani, ezért ne próbáljon magából mártírt csinálni, inkább vállalja a politikai felelősséget a kialakult helyzetért!
Akármennyire igyekeznek egyes médiafelületek terjeszteni a valótlanságokat, Sára Botond ahogy eddig sem, ezután sem kíván az ellenzék belharcaival, az ellenzék körüli botrányokkal foglalkozni, mert fontosabbnak tartja, hogy Józsefváros további fejlődéséért, biztonságáért és rendjéért dolgozzon.
A jövőbeni valótlan híresztelésekért haladéktalanul jogi lépéseket teszünk.

Józsefvárosi Fidesz

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.