2024. április 19. péntek

2019. szeptember 12., csütörtök 16:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 12., csütörtök (OS) - Reagálás a Sára Botonddal kapcsolatban megjelent valótlan állításokra

Visszautasítjuk a Józsefváros polgármesteréről megjelent hangulatkeltő álhíreket és hamis sugalmazásokat!
Az egyik józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt az elmúlt napokban adatkezelési botrányba keveredett, melynek kapcsán - a baloldali belharcokon túl - vitája támadt a hatóságokkal.
Az érintett a kampány kezdete óta már rengeteg valótlanságot állított Józsefváros polgármesteréről, a kerületi ügyeiről, de ezúttal még messzebbre ment: hamis módon, minden erejével igyekszik belekeverni saját csapatának büntetőügyébe Sára Botondot.
Ismételten felszólítjuk Pikót, hagyjon fel a valótlanságok terjesztésével, a polgármester folyamatos rágalmazása helyett inkább adjon magyarázatot a kerületieknek az elmúlt napokban kirobbant adatkezelési botrányra! Magyarországon a törvényeket mindenkinek be kell tartani, ezért ne próbáljon magából mártírt csinálni, inkább vállalja a politikai felelősséget a kialakult helyzetért!
Akármennyire igyekeznek egyes médiafelületek terjeszteni a valótlanságokat, Sára Botond ahogy eddig sem, ezután sem kíván az ellenzék belharcaival, az ellenzék körüli botrányokkal foglalkozni, mert fontosabbnak tartja, hogy Józsefváros további fejlődéséért, biztonságáért és rendjéért dolgozzon.
A jövőbeni valótlan híresztelésekért haladéktalanul jogi lépéseket teszünk.

Józsefvárosi Fidesz

Kiadó: Fidesz