OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. szeptember 13., péntek 14:06

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 13., péntek (OS) - DK: Rónai Sándor DK-s EP-képviselő segítségével juthatnak közvetlen uniós forrásokhoz a kerületek környezetvédelmi és energetikai fejlesztésekre

    Rónai Sándort, a DK EP-képviselőjét fontos uniós környezetvédelmi-energetikai program felelősévé választották, a LIFE nevezetű programban környezetvédelmi és energetikai fejlesztésekre lehet majd közvetlenül az Európai Uniónál pályázni. A pályázatokat maga az Európai Bizottság fogja elbírálni, ezekhez a pénzekhez tehát sem a magyar kormánynak, sem Orbán Viktornak, sem Mészáros Lőrincnek nem lesz köze.

Dr. László Imre, Újbuda közös ellenzéki polgármesterjelöltje számtalan olyan fejlesztésre készül a 11. kerületben, amelyekhez igénybe tudja venni a LIFE program közvetlen uniós forrásait. László Imre új parkokat fog építeni, újra fogja indítani a panelprogramot a társasházakra is kiterjesztve, és csökkenteni fogja a kerületen áthaladó autóforgalmat a közvetlen uniós környezetvédelmi támogatásokkal.

DK Sajtóiroda


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.