OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. szeptember 21., szombat 11:15

A Fidelitas közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 21., szombat (OS) - A Fidelitas felkészült jelöltekkel és határozott kampánnyal készül az önkormányzati választásra!

    A Fidelitas alkalmas, tisztességes, hazájukat és településüket szerető fiatalokat ajánl jelöltként a magyar emberek számára az október 13-i önkormányzati választáson. Polgármester- és önkormányzati képviselő jelöltjeink elkötelezettek településük és a nemzet ügye iránt. Az önkormányzati választási kampányban több mint kétezer aktivistánk segíti a Fidesz-KDNP jelöltjeinek munkáját és elkötelezetten dolgozik azért, hogy Magyarország minél több településén a biztonság és a fejlődés határozza meg a mindennapokat.

Az ellenzék olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelölteket állított csatasorba, akiknek nem a településük érdeke az első, hanem céljuk a kormánnyal szembeni hídfőállások kiépítése és a bevándorláspárti erők hatalomba segítése.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.