OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. szeptember 21., szombat 13:25

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 21., szombat (OS) - Bús Balázs erőművet építtetne, de ez egy füstbe ment terv

    5)    Szeles időben Budapest és Budapest környékének mely részeit és milyen mértékben szennyezi az erőmű? És szélcsendes időben?

6)    Mennyibe kerül/ került a tervezett FŐTÁV-Biomassza üzemének javasolt szállító útvonalairól szóló döntés előkészítő tanulmánya az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft.-nek?

7)    Mikor rendelte meg az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. és hol látható/ található a tervezett FŐTÁV-Biomassza üzemének környezetre tett hatását felmérő tanulmány? Illetve mi más tanulmányt rendelt meg az Óbuda-Békásmegyer Városfejlesztő Nonprofit Kft. a tervezett FŐTÁV-Biomassza üzemével kapcsolatban? Milyen más tanulmányok állnak a rendelkezésére a tervezett FŐTÁV-Biomassza üzemével kapcsolatban?

8)    Hogy támogathatta bárki is a tervezett szállító útvonalat, amikor az azt megalapozó tanulmány nem említi meg, hogy legalább egy óvoda előtt és legalább 5db 10 emeletes ház előtt 50 méternél közelebb, valamint legalább 5db 10 emeletes ház és egy 15 emeletes ház előtt 100 méternél közelebb haladnának el, a tervezett FŐTÁV-Biomassza üzeméhez a nehéz tehergépkocsik (40t).

Állítsuk le az őrültséget! Döntsünk együtt a saját ügyeinkről! Vessünk véget annak a gyakorlatnak, hogy a fejünk felett hoznak döntést az életünkről! Válasszunk új fővárosi és kerületi vezetést!

Kiss László
III. kerületi polgármesterjelölt
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.