OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. szeptember 27., péntek 19:13

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 27., péntek (OS) - A klímaválság-tagadók olyanok, mint a chemtrail-mérgezést vizionálók

    Több ezer diák és fiatal tüntetett ma a III. Budapesti Klímasztrájkon. Kiállásukkal megüzenték, hogy elégedetlenek Orbán Viktorral és bandájával, akik ahelyett, hogy kivennék a részüket a globális felmelegedés elleni küzdelemből, inkább Brüsszellel és Sorossal folytatnak álharcot.
Sajnáljuk, hogy Orbánék a környezetvédelem esküdt ellenségeinek nevezhető féldiktátorokkal és a multinacionális tőke zsebében lévő politikai vezetőkkel alkotnak közös platformot a klímaváláság kérdésében. A Jobbik Ifjúsági Tagozat szerint a fideszes klímaválság-tagadók, vagy bagatellizálók semmiben sem különböznek a laposföld-hívőktől, a chemtrail-mérgezést vizionálóktól, vagy a Szíriusz-konteósoktól. Azok a fideszes politikusok nevezik "klímahisztériának", vagy internacionalista, sorosista, bevándorláspárti háttérhatalmi összeesküvésnek a klímaválságot, akik eddig semmilyen intézkedést nem tettek a globális felmelegedés elleni küzdelemben.
A Jobbik Ifjúsági Tagozat elkötelezett a környezetvédelem és a klímaváltozás elleni küzdelemben. A saját ötleteink mellett minden előremutató kezdeményezés mellett ki fogunk állni!


Jobbik Ifjúsági Tagozat
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.