OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 28., szombat 08:00

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 28., szombat (OS) - Összeomló közszolgáltatások – a Fidesz elsorvasztja a magyar vidéket

        Az elmúlt napokban folyamatosan jönnek a hírek Rajkáról és több Pest megyei településről, amik mind ugyanarról szólnak: a postai dolgozók sorozatos felmondásáról, a technikai eszközök, a biciklik és robogók borzasztó műszaki állapotáról, a szervizelés hiányáról, a túlterhelt, munkaidőn túl is dolgozó kézbesítőkről. Azt már most tudjuk, hogy a papír alapú tértivevény kivezetését szolgáló elektronikus rendszer miatt több idős kézbesítő is felmond a közeljövőben, így a helyzet csak súlyosbodni fog.
     A Demokratikus Koalíció szerint tarthatatlan, hogy amíg az állampárthoz hű oligarchák és a miniszterelnök veje milliárdokat lopnak el a közpénzből, addig a magyar vidék haldoklik, a közszolgáltatások pedig a szemünk előtt omlanak össze. Követeljük, hogy a kormány haladéktalanul hozza meg a szükséges intézkedéseket a postai szolgáltatások teljes megbénulásának elkerülésére!

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.