OS Országos Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető


2019. szeptember 28., szombat 14:24

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. szeptember 28., szombat (OS) - Rózsaszín Lánchídi séta: MINDEN NŐ SZÁMÍT!

        “Számít az az egy nő. Minden nő számít. A rákkutatás tudománya lenyűgöző mindaddig, amíg a betegség feltérképezéséről és a kezelések komplexitásáról szól. De a mellrák orvosi valósága (…) folyamatos kihívások elé állítja a tudományos gondolatot. Nincs olyan szövettan, ami ki tudná mutatni a veszteséget, vagy olyan mammográfiás felvétel, ami megmutatja az emberi szenvedést (…). Felvilágosítás és hozzáférés. Végül mindig ez a két tényező az, ami számít (…)" Nancy G. Brinker
     Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen a hétvégén tartja "Minden Nő Számít!" rendezvényét, amely a Magyar Tudományos Akadémián tartott szakmai programokat követően a figyelemfelhívó Rózsaszín Lánchídi Sétával zárul.
     Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen 2003 óta szervezi a Hídsétát és az azt megelőző konferenciákat. A Lánchidat azért világítják meg rózsaszínre, a mellrák elleni küzdelem színére, hogy felhívják a társadalom figyelmét a mellrák betegségre, a konferenciákat pedig azért szervezik, hogy legyen olyan fórum, ahol hétköznapi nyelven lehet meghallgatni tudományos tartalmú előadásokat a betegséggel kapcsolatosan.
     A programról: https://www.facebook.com/events/2439626609438461/

     Kiadó: Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.