OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. szeptember 29., vasárnap 17:12

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. szeptember 29., vasárnap (OS) - DK: Reagálás Orbán Viktor beszédére

    Orbán legkegyetlenebb ellenfele a magyar valóság. Az a megbocsáthatatlan dráma, hogy orvosok százai készülnek elhagyni a pályát, hogy tanévkezdéskor nincs elegendő tanár, hogy közel 600 ezer nyugdíjasnak 100 ezer forinti alatti a nyugdíja. Ez a Magyarország torkig van Orbán rendszerével és szégyenteljesnek tartja, hogy a kormányfő-pártelnök mint beszéde mutatja, ebből a tragédiából semmit nem lát. Az Orbánnal szemben álló ellenzék nem fél a kormányfő fenyegetésétől az önkormányzati választás előtt. Önérzetes és öntudatos ellenzék nem engedi magát zsarolni.  Falvak és városok fejlesztése nem kegy és nem jutalom azért, hogy Orbánnak tetsző vezetőket válasszunk. Megállíthatatlanul dolgozunk azért, hogy az európai adófizetők pénzét ne jutalomként oszthassa Orbán bűnöző kormánya, hanem azt a települések közvetlenül Brüsszeltől kaphassák meg.

A tét továbbra is változatlan: Orbán vagy Európa!

Települések sokaságát fogjuk visszaadni az ott élő embereknek. Megteremtjük a szabad európai élet előfeltételeit és folytatjuk küzdelmünket, amíg e kormányra végső vereséget nem mérünk.

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.