OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 3., csütörtök 11:24

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Tisztelt Belügy és Igazságügyi Tanács! Mint ismeretes, a legutóbbi - az európai emberek hozzájárulása nélkül kötött és a migrációs EU-s politikát alapjaiban érintő - megállapodást a francia, a német, a máltai és az olasz belügyminiszter írta alá, terveik szerint a bevándorlókat a megérkezésük utáni egy hónapban kvóták szerint szétosztják a tagállamok között.

    A négy uniós ország és a soros elnök Finnország célja, hogy a megállapodást az uniós belügyminiszterek elé terjesztik, hogy egy átfogó megállapodás alapja legyen a paktum.
A magyarországi nemzeti civileknek is van kvótára vonatkozó érdemi javaslatuk. Az Európai Unió közös költségvetéséből pénzügyileg meghatározott kvótát kell elkülöníteni azon, bajban lévő országok gazdasági megsegítésére, amelyek kiindulópontjai a migrá¬ciónak, és a franciák, belgák, hollandok, spanyolok, volt gyarmatosítók meghatározott módon, a súlyuknak megfelelően járuljanak hozzá e kiemelt pénzügyi csomaghoz.
Azok az uniós országok, amelyek munkaerő-toborzásra szorulnak, a migráció kiindulópontjain állítsanak fel irodákat, kössenek munkaszerződéseket a bajba jutott országok munkát keresőivel, és gondoskodjanak azok szállításáról, foglalkoztatásáról, jövőbeni sorsáról.
Végezetül vegyék figyelembe, hogy Európa lakosságát nem lehet félrevezetni, nem lehet a hazájukat elárverezni. Az európai ember életmódja kipróbált, mesterségesen nem megváltoztatható.
Tisztelettel: Csizmadia László, kuratóriumi elnök, CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány)
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.