2024. április 26. péntek

2019. október 3., csütörtök 11:24

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Tisztelt Belügy és Igazságügyi Tanács! Mint ismeretes, a legutóbbi - az európai emberek hozzájárulása nélkül kötött és a migrációs EU-s politikát alapjaiban érintő - megállapodást a francia, a német, a máltai és az olasz belügyminiszter írta alá, terveik szerint a bevándorlókat a megérkezésük utáni egy hónapban kvóták szerint szétosztják a tagállamok között.

A négy uniós ország és a soros elnök Finnország célja, hogy a megállapodást az uniós belügyminiszterek elé terjesztik, hogy egy átfogó megállapodás alapja legyen a paktum.
A magyarországi nemzeti civileknek is van kvótára vonatkozó érdemi javaslatuk. Az Európai Unió közös költségvetéséből pénzügyileg meghatározott kvótát kell elkülöníteni azon, bajban lévő országok gazdasági megsegítésére, amelyek kiindulópontjai a migrá¬ciónak, és a franciák, belgák, hollandok, spanyolok, volt gyarmatosítók meghatározott módon, a súlyuknak megfelelően járuljanak hozzá e kiemelt pénzügyi csomaghoz.
Azok az uniós országok, amelyek munkaerő-toborzásra szorulnak, a migráció kiindulópontjain állítsanak fel irodákat, kössenek munkaszerződéseket a bajba jutott országok munkát keresőivel, és gondoskodjanak azok szállításáról, foglalkoztatásáról, jövőbeni sorsáról.
Végezetül vegyék figyelembe, hogy Európa lakosságát nem lehet félrevezetni, nem lehet a hazájukat elárverezni. Az európai ember életmódja kipróbált, mesterségesen nem megváltoztatható.
Tisztelettel: Csizmadia László, kuratóriumi elnök, CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány)
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány