2024. április 26. péntek

2019. október 3., csütörtök 13:46

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Hivatalos: tömeges választási csalás előkészülete zajlik Magyarországon

A szabolcsi térségből kaptuk azokat a híreket, amelyek szerint már most tömeges választási csalásra készül a Fidesz. Romos, elhagyatott, vagy porszemnyi ingatlanokba, csoportosan jelentenek be ismeretlen, a településen soha nem látott embereket azért, hogy a helyi választásokon a kormánypárti jelöltre szavazzanak.
     Most tehát nem a Fidesz népesedési programjának sikerével, hanem a ciklusonkénti betelepítési program megvalósulásával állunk szemben.
     Ez egyes településeknél arányaiban olyan, mint ha 600 ezer ismeretlent jelentenének be Budapestre azért, hogy Tarlós Istvánra szavazzanak.
     Az MSZP kezdeményezésére a törvénysértés tényét már megállapították, de mi tovább megyünk: rendőrségi feljelentést teszünk tömeges választási csalás és annak előkészülete miatt.
     Nem vagyunk naivak. Élünk a gyanúval, hogy a hatóságok nem lesznek olyan gyorsak, mint Pikó András és kollégái vegzálásánál, inkább a békés szemlélődő pozíciójába helyezkednek, mint az Auróránál, vagy a Nemzeti Választási Irodánál.
     Ebben a helyzetben a következőket tehetjük: dokumentáljuk (videó, fotó, hangfelvétel, szemtanúk) mindenhol a választási csalás tényét, írásos bejelentést teszünk, közhírré tesszük a visszaéléseket, valamint 2019 október 13-án elmegyünk szavazni, mert akiket újonnan bejelentettek, azok biztos ott lesznek a szavazóurnáknál, jövő héten vasárnap.

Kiadó: MSZP Országos Központ