OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2019. október 3., csütörtök 13:46

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - Hivatalos: tömeges választási csalás előkészülete zajlik Magyarországon

        A szabolcsi térségből kaptuk azokat a híreket, amelyek szerint már most tömeges választási csalásra készül a Fidesz. Romos, elhagyatott, vagy porszemnyi ingatlanokba, csoportosan jelentenek be ismeretlen, a településen soha nem látott embereket azért, hogy a helyi választásokon a kormánypárti jelöltre szavazzanak.
     Most tehát nem a Fidesz népesedési programjának sikerével, hanem a ciklusonkénti betelepítési program megvalósulásával állunk szemben.
     Ez egyes településeknél arányaiban olyan, mint ha 600 ezer ismeretlent jelentenének be Budapestre azért, hogy Tarlós Istvánra szavazzanak.
     Az MSZP kezdeményezésére a törvénysértés tényét már megállapították, de mi tovább megyünk: rendőrségi feljelentést teszünk tömeges választási csalás és annak előkészülete miatt.
     Nem vagyunk naivak. Élünk a gyanúval, hogy a hatóságok nem lesznek olyan gyorsak, mint Pikó András és kollégái vegzálásánál, inkább a békés szemlélődő pozíciójába helyezkednek, mint az Auróránál, vagy a Nemzeti Választási Irodánál.
     Ebben a helyzetben a következőket tehetjük: dokumentáljuk (videó, fotó, hangfelvétel, szemtanúk) mindenhol a választási csalás tényét, írásos bejelentést teszünk, közhírré tesszük a visszaéléseket, valamint 2019 október 13-án elmegyünk szavazni, mert akiket újonnan bejelentettek, azok biztos ott lesznek a szavazóurnáknál, jövő héten vasárnap.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.