OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető


2019. október 3., csütörtök 14:08

A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - A Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégiai Alapvetés kéziratát megvitató Országos Környezeti Nevelési Konferenciáról

    2019. szeptember 28., Budapest, TIT Stúdió
     A szekciókban az elvektől és értékektől a megvalósítás részletkérdéseiig, a családi neveléstől a média szemléletformálásáig, a művészetektől a technikai tudásig szinte mindenről szó esett, ami ma segíti és segítheti a "fejben és lélekben" megtörténő fenntarthatósági fordulatot. Mint ismert, Magyarországon a nemzetközileg megszokottnál sokkal szélesebb tartalmú a környezeti nevelés: társadalmi, globális és fenntarthatósági nevelési, valamint sokszínű szemléletformálási feladatokat is teljesít. A 48 szerző röviden bemutatta a fejezetét, különösen a legnagyobb újításokat, a konfliktuspontokat és az ajánlásokat, amit a szekció közönsége megvitatott.
     A szakma frissen fókuszba emelt átfogó értékeiről, például a Fenntartható Fejlődési Célokhoz kapcsolásáról már tavasszal döntés született.

     Kiadó: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.