OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. október 3., csütörtök 14:08

A Magyar Környezeti Nevelési Egyesület közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. október 3., csütörtök (OS) - A Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégiai Alapvetés kéziratát megvitató Országos Környezeti Nevelési Konferenciáról

    2019. szeptember 28., Budapest, TIT Stúdió
     A kétéves megújítási folyamatot Könczey Réka és Saly Erika, az Alapvetés társszerkesztői vázolták plenárisan és csoportbeszélgetéseken is, főképpen a fél évvel ezelőtti műhelykonferencia óta megtett lépésekre, és a még hátralévő tennivalókra koncentrálva. A Nemzeti Környezeti Nevelési Stratégia Alapvetését közösségi tervezésben, 1998-ban hozta létre az Egyesület, s hasonló tervezési folyamatban 2003-ban és 2010-ben is megújították azt, több tucat szervezet együttműködésében.
     A visszajelzések szerint jól sikerült az NKNSA megújítását támogató konferencia. Sokan járultak hozzá a tartalmas, jóízű együttléthez. Külön köszönet jár a támogatóknak: az Agrárminisztériumnak, az Újbudai Önkormányzatnak és a TIT Stúdiónak, valamint az aktív résztvevőknek, a több mint 100 szenvedélyes és profi környezeti nevelőnek, akik civil és szakmai közösségeik tapasztalatát hozták Budapestre, és a legújabb kihívások és sikerek híreivel gazdagodtak.

     Kiadó: Magyar Környezeti Nevelési Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.