OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. október 4., péntek 10:45

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. október 4., péntek (OS) - Fideszes tempó: vagy lefoglalják, vagy ellopják

    Új hóbortnak hódol a Fidesz egyes helyeken: tömegesen lopják el az ellenzék plakátjait Nyíregyházán és Szekszárdon. A fideszes Kovács Ferenc és a Bomba energiaitalról elhíresült Ács Rezső vitázni nem mer, inkább lenyúlja az ellenzéki jelöltek plakátjait.

Nem elég, hogy az egész ország narancssárga a fideszes plakátoktól – mintha lassan felváltaná a nemzeti lobogót is – még az elütő színeket sem tűrik meg.

A fideszes polgármesterek nem is akárkikkel lopatják el az ellenzék plakátjait: önkormányzati cégek dolgozóival, munkaidőben.

Csak egy üde színfolt van az országban, ahol fordított a folyamat. Budapest belvárosában, az V. kerületben, az önkormányzati cég dolgozói, munkaidőben ragasztják a Fidesz plakátjait.

Persze van egyszerűbb módja is az ellenzéki megjelenés ellehetetlenítésének, csak nagyon sok pénz kell hozzá. Úgy látszik, hogy Cser-Palkovics polgármester úr és csapata Székesfehérváron nincs híján az anyagi javaknak, hiszen listaáron 170 millió forintot költhettek plakátra. Az már csak hab a tortán, hogy a Cser-Palkovics vezette önkormányzattal többször szerződött cég a tulajdonosa a városi plakáthelyeknek.

Ahol tehát nem lopják el az ellenzék plakátjait, ott "családi erőből" lefoglalják az összes felületet.

És akkor még nem beszéltünk az fideszes önkormányzati lapok, televíziók és egyéb felületek mocsaráról.

Szégyen!
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.