2019. október 23. szerda

2019. október 4., péntek 15:33

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. október 4., péntek (OS) - A Jobbik feljelentést tesz a gyermekeket veszélyeztető érdi játszótér ügyében

Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanújával feljelentést teszek az Érdi Rendőrkapitányságnál, hogy kiderüljön, kit terhel a felelősség azért, hogy a napokban félkészen átadott helyi játszótér a gyanú szerint több gyermek testi épségét veszélyeztette.

Mint ismert, Érd fideszes polgármestere a Facebookon aljas provokációról beszélt, mondván, nincs bizonyíték arra, hogy egyetlen gyereket is baleset ért volna. Arra viszont, hogy egy félig kész játszóteret miért adtak át ideje korán a lakosságnak, a választási kampányon kívül nincs ép ésszel felfogható magyarázat.

Október 13-án véget érhet a krumplit, vásárlási utalványt és félkész játszótereket osztogató fideszes helytartók uralma, akiket végre felelősségteljes lokálpatrióták válthatnak a városvezetői székekben!

Bencsik János, a Jobbik budapesti elnöke

Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója