OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 25. hétfő
Ismertető


2019. október 4., péntek 15:33

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2019. október 4., péntek (OS) - A Jobbik feljelentést tesz a gyermekeket veszélyeztető érdi játszótér ügyében

    Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanújával feljelentést teszek az Érdi Rendőrkapitányságnál, hogy kiderüljön, kit terhel a felelősség azért, hogy a napokban félkészen átadott helyi játszótér a gyanú szerint több gyermek testi épségét veszélyeztette.

Mint ismert, Érd fideszes polgármestere a Facebookon aljas provokációról beszélt, mondván, nincs bizonyíték arra, hogy egyetlen gyereket is baleset ért volna. Arra viszont, hogy egy félig kész játszóteret miért adtak át ideje korán a lakosságnak, a választási kampányon kívül nincs ép ésszel felfogható magyarázat.

Október 13-án véget érhet a krumplit, vásárlási utalványt és félkész játszótereket osztogató fideszes helytartók uralma, akiket végre felelősségteljes lokálpatrióták válthatnak a városvezetői székekben!

Bencsik János, a Jobbik budapesti elnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.