OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. október 5., szombat 16:36

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. október 5., szombat (OS) - DK: Körözött ukrán bűnöző és az Erzsébetvarosi Fidesz frakcióvezetője is érintett lehet az Erzsébetvárosi ingatlanmutyiban? - Új információk láttak napvilágot

        Döbbenetes erzsébetvárosi ingatlanmutyiról szóló hírek kerültek elő a sajtóban. Bizonyos Tóth István, aki remek barátságot ápol Vattamány Zsolt fideszes polgármesterrel, valamint Bajkai Istvánnal, a párt helyi elnökével és Benedek Zsolttal, a Fidesz helyi frakcióvezetőjével, több önkormányzati lakást is mélyen áron alul akart értékesíteni. A lakásokhoz kulcsai is voltak. Tóth Istvánt július óta körözi a rendőrség. Benedek Zsolt pedig, mint kiderült személyében is érintett a mutyiban. Egy Rózsa utcai 200 négyzetméteres tetőtér ingatlant vásárolt meg 27 millió Ft-ért. A társasházban több mint 20%-os tulajdonnal rendelkező önkormányzat hozzájárulását úgy szerezte meg az ügylethez, hogy az általa vezetett Pénzügyi Bizottság tagjait megtévesztette.
     A Demokratikus Koalíció válaszokat követel az erzsébetvárosi fideszes vezetéstől. Hogyan kaphatott Tóth kulcsokat, ha nem az ingatlankezelő alkalmazottja? Miért szerepel közös fotókon Benedek Zsolt egy körözött bűnözővel? Milyen üzleti kapcsolatban áll Benedek Zsolt és Tóth István? Követeljük továbbá, hogy Benedek Zsolt lépjen vissza a képviselőjelöltségtől. Mi, európai magyarok október 13-a után minden gyanús ügyet át fogunk világítani az önkormányzatban!

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.