OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető


2019. október 6., vasárnap 10:34

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. október 6., vasárnap (OS) - A magyar szabadságharc mártírjaira emlékezünk

        A mai napon az aradi vértanúkat, a magyar szabadságharc mártírjait gyászoljuk. Azokat a hősöket, akik életüket áldozták hazánk szabadságáért és függetlenségéért. Életüket áldozták az önálló és demokratikus Magyarországért. A mai napon a sokszínű Magyarország bátor harcosait ünnepeljük, akik származástól függetlenül egy önálló, egyenlő és európai hazáért küzdöttek. Az ő bátor kiállásukból merítettek erőt az 1956-os forradalmárok és az 1989-es rendszerváltók is. Az ő értékeiket, követeléseiket vették át a pesti srácok és az ellenzéki kerekasztal tagjai is. És a szabadelvű, liberális érzelmű emberek a mai napig példaképként és hősként ünneplik őket. Emlékezzünk rájuk, a magyar szabadságharc hőseire és mártírjaira, és folytassuk küzdelmüket a szabad, demokratikus Magyarországért!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.