OS Országos Sajtószolgálat
2020. június 4. csütörtök
Ismertető


2019. október 6., vasárnap 15:19

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2019. október 6., vasárnap (OS) - Búcsúzunk a rendszerváltó Rajk Lászlótól

        Rajk László halálával a rendszerváltás egyik meghatározó szereplőjét és alakítóját vesztettük el. A magyar liberalizmus jelentős politikusát, aki a legnehezebb időkben is bátran és kitartóan küzdött egy szabadabb, igazságosabb Magyarországért. Egy sokszínű, nyitott és szolidáris Magyarországért. És ez a nemes küzdelem egész életét végigkísérte. Rajk László az általa képviselt értékeket nemcsak politikusként, de építészként és művészként is mindnyájunk számára példamutató módon képviselte. Munkásságát és emlékét őrizni, ápolni fogjuk.
     Bősz Anett, a Liberálisok országgyűlési képviselője, Sermer Ádám ügyvivő és Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt leköszönő elnöke egy szál virággal emlékezett meg ma délelőtt Rajk Lászlóról, a "sokakon segítő igaz emberről" a Fiumei úti Sírkert 10. parcellájában.
     Nyugodjék békében!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.