OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. október 8., kedd 09:08

A Magyar Női Unió Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. október 8., kedd (OS) - Interaktív workshopot rendez az Egyesület (MNU) "Növekedni ..., de hogyan?" (Régi problémák új köntösben) címmel. A workshop az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program CORD projektjének keretében valósul meg. Az eseményen bemutatásra kerülnek a női vállalkozások és foglalkoztatás területén jelentkező legégetőbb kérdések és problémák, melyekre az előadóként meghívott szakemberektől azonnal választ is kapnak a résztvevők. A workshop rendhagyó módon teret enged a témákkal kapcsolatos játékos, interaktív eszmecserének is.

    Az eseményen a női vállalkozásokat és a nők foglalkoztatását elősegítő gondolatébresztő, szemléletformáló és tájékoztató előadások egyaránt elhangzanak. Dr. Noszkay Erzsébet professzorasszony, a VOE elnöke elsősorban a vállalkozások üzleti fejlődését nehezítő körülményekre és azok megoldásaira világít rá új, a napjainkra jellemző perspektívából. Kovács Zsolt, az MKIK munkatársa a vállalkozások növekedéséhez hozzájáruló tényezők közül a pénzügyi támogatásokról, kedvező hitelkonstrukciókról tart előadást. Az esemény egy innovatív jellegű interaktív beszélgetéssel zárul, mely során a foglalkoztatás mai legégetőbb témáit dolgozzák fel a résztvevők játékos formában.

További információ: info@mnunio.hu, +36 30 454 3050

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg. Az itt közölt információk nem feltétlenül tükrözik az EU hivatalos álláspontját.

     Kiadó: Magyar Női Unió Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.