OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 31. vasárnap
Ismertető


2019. október 8., kedd 16:25

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. október 8., kedd (OS) - Hernád nem válhat a közvagyon eltüntetéséhez asszisztáló fideszes vezetők áldozatává!

    Chladek Tibor több mint aggályosnak nevezte, hogy bár a településvezetés tudott az eltűnt TAO-támogatásról, sem a sportegyesület, sem a helyi önkormányzat nem tett feljelentést. A polgármester-jelölt hangsúlyozta, a hernádiak nem bízhatják olyanokra a település vezetését, akik képtelenek vigyázni a közvagyonra, és tétlenül nézik, hogy a községnek juttatott állami támogatást ellopják. A Liberálisok Pest megyei elnöke ígéretet tett arra, hogy polgármesterként átláthatóvá teszi a közpénzek felhasználását, hiszen a korrupciómentes közélet valamennyi lakosnak az érdeke.

Bősz Anett arra hívta fel a figyelmet, hogy a korrupció nem csak Hernádot, hanem az egész országot átszőtte. A NER rendszere folyamatosan rombolja a közmorált, és egy olyan mentalitást eredményez, ami szerint felesleges adót fizetni az államnak, hiszen úgyis ellopják. Az országgyűlési képviselő szerint a Fidesz szereti hangoztatni, hogy az ellenzéki vezetők nem tudnának EU-s forrásokat biztosítani a városuk számára, ez azonban hazugság. Számos példa bizonyítja ennek az ellenkezőjét, és Bősz Anett abban bízik, hogy október 13-tól Hernád lesz az egyik ilyen példa. Hozzátette: október 13-án lehetőségünk nyílik arra, hogy a NER helyi helytartóit leváltsuk, és hozzáláthassunk végre egy korrupciómentes Magyarország létrehozásához.

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/2433426246743702/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.