OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 31. vasárnap
Ismertető


2019. október 8., kedd 17:46

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. október 8., kedd (OS) - Felpörgött a fideszes hazugsággyár Zuglóban!

    A legújabb, fideszesek által terjesztett rémhírek szerint, meg akarják szüntetni a kerület nyugdíjasainak járó ingyenes uszodabérletet a BVSC-ben.

A BVSC és annak uszodája Rozgonyi Zoltán fideszes alpolgármester felelősség- és hatáskörébe tartozik. Tehát a fideszes Rozgonyi érdekében áll a nyugdíjasokat megtéveszteni és azt a nyilvánvaló hazugságot terjeszteni, hogy csak akkor lesz továbbra is ingyenes az úszás a nyugdíjasainknak, ha a Fideszre szavaznak.

A költségvetésért és a sportért felelős alpolgármesternek, Rozgonyinak a feladata lett volna, hogy időben kössék meg a szerződést annak érdekében, hogy az idősebbek továbbra is ingyenesen kapják meg a BVSC-be szóló uszodabérletüket.

Ezúton is biztosítom a kerület szépkorú lakóit, hogy az ingyenes nyugdíjas uszodabérletek továbbra is megmaradnak. Ezt az ötpárti ellenzéki szövetség polgármesterjelöltjeként garantálom. Rozgonyi Zoltánt és fideszes kampánycsapatát felszólítjuk, hogy haladéktalanul fejezzék be a hazugságok terjesztését, amellyel a zuglói nyugdíjasokat próbálják meg becsapni.

Horváth Csaba
a Momentum, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és az Összefogás Zuglóért Egyesület zuglói polgármesterjelöltje
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.