OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 31. vasárnap
Ismertető


2019. október 9., szerda 08:00

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. október 9., szerda (OS) - Nincs okunk ünnepelni az idei postai világnapon

    Október 9-én ünnepeljük a postai világnapot. Idén azonban sem a postai, sem az egyéb közszolgáltatásban dolgozóknak nincs okuk az örömre. Ünnep helyett ugyanis a hírek túlterhelt kézbesítőkről, elöregedő és nem megfelelően szervizelt járműparkról, a postai szolgáltatások teljes összeomlásáról szólnak. Az orbáni rémálom kilencedik évében nem csak a vasúti közlekedés és a kormányablakok működése került veszélybe, de a több mint száz évre visszatekintő intézményesített magyar posta is a megszűnés szélén tántorog.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány semmit nem tesz a teljes összeomlás elkerülésére! Miközben fideszes kiskirályok milliókat szórnak el az Adrián ringatózó luxusjachtokon, addig a közszolgáltatások a szemünk láttára sorvadnak el, és velük együtt sorvad a magyar vidék is.

Barkóczi Balázs
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.